Pravni pouk

Zbiranje osebnih podatkov

Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki pridobljeni preko spletne strani www.etiko-int.com v celoti ostali v uporabi družbe Etiko INT d.o.o., leskoškova 6, 1000 Ljubljana, (upravljalec domene www.etiko-int.com) in bodo služili izključno za potrebe izvedbe naročila, razen če ni uporabnik spletne strani posebej privolil v kakšno drugačno obliko uporabe posredovanih podatkov. Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Če želite ukiniti vaš uporabniški račun, nam to sporočite na naslov info@etiko-int.com.

V sporočilu je obvezno potrebno navesti naslednje podatke:

V naslovu sporočila: Ukinitev uporabniškega računa

V vsebini naročila:

– ime in priimek uporabnika,

– naslov uporabnika,

– elektronska pošta, s pomočjo katere je bil odprt uporabniški račun.

Zahtevek za ukinitev uporabniškega računa mora biti poslan z elektronskega naslova, s katerim je bil uporabniški račun tudi odprt. O ukinitvi vas bomo obvestili preko elektronske pošte.

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira: vaše ime, priimek, telefon, elektronski ali navadni naslov. Vaše podatke zbiramo v primeru izvedbe spletnega nakupa,  naročilu na e-novice in ostale e-publikacije.

Varovanje osebnih podatkov

Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani s strani družbe Etiko INT d.o.o., leskoškova 6, 1000 Ljubljana. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in v skladu z evropsko zakonodajo.

Sprememba podatkov ter objava

Če želite spremeniti vaše podatke jih lahko spremenite preko vašega računa oz. pošljite zahtevo na  info@etiko-int.com z navedbo sprememb. Elektronski naslov pošiljatelja mora biti obvezno enak elektronskemu naslovu pri registraciji.

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na info@etiko-int.com.

Na podlagi vaše zahteve vas bomo nemudoma obvestili – pisno in v skladu z ustreznimi predpisi – kateri osebni podatki so bili zbrani med obiskom spletnih strani www.etiko-int.com.

Elektronski naslov pošiljatelja zahteve mora biti obvezno enak elektronskemu naslovu pri registraciji.

Namen uporabe

Uporabnik dovoljuje družbi Etiko INT d.o.o., leskoškova 6, 1000 Ljubljana obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje družbi Etiko INT d.o.o., leskoškova 6, 1000 Ljubljana, da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o ponudbi na spletni trgovini www.etiko-int.com.

Navedene podatke lahko družba Etiko INT d.o.o., leskoškova 6, 1000 Ljubljana obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

Odveza odgovornosti

Upravljalec spletne trgovine, družba Etiko INT d.o.o., leskoškova 6, 1000 Ljubljana, stremi k najvišji mogoči stopnji ažurnosti in pravilnosti objavljenih podatkov na spletni strani www.vitababy.si. Kljub temu pa lahko zmanjšana stopnja delovanja uporabljene tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako, ki je prikazana na spletni strani. V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@etiko-int.com.

Etiko INT d.o.o., leskoškova 6, 1000 Ljubljana ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh.

Objavljene fotografije so lahko simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Etiko INT d.o.o.